Rahaa netistä.


Harkitse muuttomieheksi ryhtymistä

Jos olet fyysisesti jossain muussa kuin rapakunnossa, etkä ole täysin invalidi, voit tehdä rahaa muuttojen avulla. Kyllä, kyllä, muuttojen tekeminen tarkoittaa — kuten Tapio Rautavaara laulaa — että leipä on pieninä palasina maailmalla. Muuttomiehellä on selkäruoto koetuksella, mutta eipähän tarvitse käydä kuntosalilla.

Muuttoja tekemällä voi tietysti ansaita jonkin verran tuloja. Se on vieläpä harvinaisuus sillä tavalla, että se on rehellistä työtä! Voidaan helposti selvittää jonkinlainen muuttohommien hintataso Suomenmaassa avaamalla muuttoapu.com/hinnasto.htm. Sieltä nähdään, että kaupungin sisällä kuljettajan, pakkaajan ja kantajan palkka on vähintään 33,5 euroa tunnilta. Samaa hintaluokkaa on loppu- ja alkusiivouksen tekeminen, ja samaa hintaluokkaa on myöskin erilaisten huonekalujen kasauspalvelu. Muuttoja tekemällä voi siis tienata kolmisen kymppiä per tunti.

Muuttoapua voi kaupitella omien nettisivujen avulla, kauppojen ilmoitustauluilla, ja tietysti useissa netin myyntipalstoissa, kuten Torissa.

Muuttokeikkojen tekeminen on tietysti fyysisesti vaativaa hommaa, ja sen takia jokaisen keikan aikana, ja jälkeen, janoinen työukko tai -akka mieluusti avaa vesihanan ja upottaa kasvonsa virtaavaan veteen. Siinä veden suhinan aikana hän pohtii, onkohan maailmassa helpompiakin keinoja saada leivän päälle muutakin kuin ylähuuli?

Rahat kankkulan kaivoon

Osa heistä kokeilee slottipelejä niiden luvatessa helppoja voittoja, mutta käyttämättä mainittavasti aikaa parhaimpien slottien etsimiseen. On kuitenkin selvää, että pelillä ja pelillä on eroa. A ja B eivät ole samoja asioita. Esimerkiksi Veikkauksen tarjoama Kulta-Jaska on suosittu selaimella pelattava slottipeli, mutta siitä saatavat voittotasot ja palautusprosentit ovat “sangen vaatimattomia” verrattuina vaikkapa Twin Spinin saati Mega Moolahin voittoihin ja palautusprosentteihin.