Rahaa netistä.


Harkitse muuttomieheksi ryhtymistä

Jos olet fyysisesti jossain muussa kuin rapakunnossa, etkä ole täysin invalidi, voit tehdä rahaa muuttojen avulla. Kyllä, kyllä, muuttojen tekeminen tarkoittaa — kuten Tapio Rautavaara laulaa — että leipä on pieninä palasina maailmalla. Muuttomiehellä on selkäruoto koetuksella, mutta eipähän tarvitse käydä kuntosalilla.

Muuttoja tekemällä voi tietysti ansaita jonkin verran tuloja. Se on vieläpä harvinaisuus sillä tavalla, että se on rehellistä työtä! Voidaan helposti selvittää jonkinlainen muuttohommien hintataso Suomenmaassa avaamalla muuttoapu.com/hinnasto.htm. Sieltä nähdään, että kaupungin sisällä kuljettajan, pakkaajan ja kantajan palkka on vähintään 33,5 euroa tunnilta. Samaa hintaluokkaa on loppu- ja alkusiivouksen tekeminen, ja samaa hintaluokkaa on myöskin erilaisten huonekalujen kasauspalvelu. Muuttoja tekemällä voi siis tienata kolmisen kymppiä per tunti.

Muuttoapua voi kaupitella omien nettisivujen avulla, kauppojen ilmoitustauluilla, ja tietysti useissa netin myyntipalstoissa, kuten Torissa.

Muuttokeikkojen tekeminen on tietysti fyysisesti vaativaa hommaa, ja sen takia jokaisen keikan aikana, ja jälkeen, janoinen työukko tai -akka mieluusti avaa vesihanan ja upottaa kasvonsa virtaavaan veteen. Siinä veden suhinan aikana hän pohtii, onkohan maailmassa helpompiakin keinoja saada leivän päälle muutakin kuin ylähuuli?

Rahat kankkulan kaivoon

Osa heistä kokeilee slottipelejä niiden luvatessa helppoja voittoja, mutta käyttämättä mainittavasti aikaa parhaimpien slottien etsimiseen. On kuitenkin selvää, että pelillä ja pelillä on eroa. A ja B eivät ole samoja asioita. Esimerkiksi Veikkauksen tarjoama Kulta-Jaska on suosittu selaimella pelattava slottipeli, mutta siitä saatavat voittotasot ja palautusprosentit ovat “sangen vaatimattomia” verrattuina vaikkapa Twin Spinin saati Mega Moolahin voittoihin ja palautusprosentteihin.

Etsimällä varastettuja tavaroita

Varastettu.netissä näytetään mitä on pöllitty. Samoin Facebookissa on oma Etsintäkuulutus-sivunsa näille asioille. Löytötavaran palauttamisesta voi saada löytöpalkkion. Varastetun tai löydetyn tavaran voi yrittää palauttaa suoraan sen omistajalle, tai jos se ei onnistu, sen voi viedä poliisille. Ja silloin kannattaa kysyä kuittia, koska se on niin kuin panttikuitti kun pulloja on palautettu — lue täältä pullojen keräämisestä — se on rahanarvoinen lappu, se on seteli, se on lottokuponki. Lain mukaan löytöpalkkio on 10 % esineen “käyvästä arvosta”, vähintään neljä euroa.

Toimimalla ruokalähettinä

  • Tarvitset sitä varten ainakin polkupyörän. Myös skootteri, mauto tai auto kelvannee, mutta selllaisen hankintakynnys on aika korkea, ja siihen tulee käyttökustannukset, kuten polttoaine ja huolto…
  • Jos olet mallia “Läski-Sami” ja haluat ensin testata Woltin, käytä alennuskoodia VQ7Z2. Tuolla koodilla saa 4 euron edestä Wolt-krediittejä 3 ensimmäistä tilausta varten.